Spring til indhold

Historien bag

Det kan være svært for startups og SMV at få bistand, da konsulenter ofte er dyre. Derfor startede jeg Elleby Consulting til at hjælpe dem, som skal ændre fremtiden.

Verden står overfor en række udfordringer, detaljeret i FNs “Sustainable Development Goals”. Udfordringer, som jeg tror, kommer til at blive løst af en blanding af nye og gamle virksomheder. For at hjælpe de nye virksomheder med at redde verden og os alle sammen, startede jeg derfor Elleby Consulting.
Et konsulentfirma, der fokuserer på at give gratis eller billig støtte til de virksomheder, der arbejder med bæredygtighed.

Jeg ser det som en donation – eller en investering – i en fremtid, jeg gerne vil leve i.

Hvorfor er det anderledes?

Af to grunde:

1. Alle ydelser har fokus på at lære jer at blive selvforsynende.

2. De indledende snakke (samt resten for bæredygtige virksomheder) er helt gratis.

Meningen med en god konsulentydelse er, at man ikke skal betale for den to gange. Derfor er det en vigtig del af mit arbejde, at give jer kompetencerne til at kunne løfte opgaven selv.

Et konsulentfirma tager normalt gerne en snak med jer gratis, men hos Elleby Consulting rådgives I upartisk fra første minut.  Der er heller ikke fokus på at sælge ydelser til jer – i stedet investerer jeg min tid i jer, og forventer ikke andet til gengæld, end at I gør en forskel for verden.

Super effektiv

Som innovations-, strategi-, optimerings- og digitaliseringskonsulent gennem mange år kan jeg hurtigt og effektiv finde den rigtige løsning for jer.

Dybt engageret

Jeg brænder for at hjælpe med at ændre verden, og glæder mig til at til at gøre et bidrag gennem jer.

Højt kvalificeret

Med projekter på tværs af industrier, geografier og markeder har jeg erfaring og evner, der kan løse selv de hårdeste knuder.

Christian Østerby Elleby

Konsulent og Grundlægger